Stire ApropoNET.ro

Link server

Buna tuturor! Dorim sa anuntam ca reteaua ApropoNET.ro accepta servere! Daca doriti sa va conectati la nodul acestei retele, va rugam mai intai sa cititi cerintele noastre, regulamentele apoi, daca va decideti sa ne contactati pe chat sau printr-un email. Folosind reteaua noastra, va puteti bucura de trafic, aplicatii sau alte lucruri interesante.

Stire ApropoNET.ro

Istoric clasament

Pentru ca ne place sa avem o evidenta clara in ceea ce facem, am creat un istoric pentru clasamentul jocurilor. Pe pagina cu punctaje, utilizatorii isi pot observa evolutia lunara atat pe trivia cat si pe scrabble. Tu ce parere ai? lasa-ne un comentariu pe pagina de facebook :D

Stire ApropoNET.ro

Noi posturi tv

S-au adaugat noi posturi pentru ApropoTV: Digi Sport 1, Digi Sport 2 si EuroSport 1. Pentru aceste noi posturi de tv, va recomandam sa utilizati atat pentru google chrome cat si pentru mozilla firefox extensii de blocare reclame, deoarece acele hosturi distribuie reclame si popup-uri. AdBlock plus daca este instalat va opri o parte dintre ele.

Stire ApropoNET.ro

Update panou login

S-a crescut nivelul de securitate pentru autentificarea la panoul de administrare al site-ului. Fiecare administrator va primi un nou token care ii va permite sa se autentifice in siguranta. Acest token protejeaza site-ul impotriva utilizatorilor sau botilor care forteaza pagina de login, termen cunoscut ca bruteforce.

Stire ApropoNET.ro

Urmariti posturi tv online

ApropoNET v-a adus in prim plan o noua pagina unde puteti urmari cateva posturi de tv. Conexiunea la tv nu necesita o extensie suplimentara sau alte aplicatii separate, ci doar sa va conectati de pe un browser web. Posturile de tv vor fi limitate, deoarece pastram acele posturi care sunt stabile si nu schimba sursa de broadcast. Daca aveti cunoscinta de o sursa stabila, ne puteti contacta pe email, unde ne puteti oferi mai multe informatii.

Stire ApropoNET.ro

Update ApropoNET.ro

Dorim sa va anuntam ca de astazi, am creat o noua pagina unde utilizatorii retelei ApropoNET pot fi la curent cu ultimile stiri interne. Aici se vor regasi modificari ce tin de server sau de site, probleme aparute si remediate, sau altele interesante. Daca printre voi, sunt persoane care doresc sa furnizeze o informatie sau o stire importanta, o pot face prin intermeidul paginii de contact, iar daca aceasta corespunde retelei de chat, o vom posta chiar aici. Pana la noi stiri, va dorim un chat cat mai placut pe ApropoNET.ro!